De ce 360Concept?


Întâi de toate, noi credem în calitatea serviciilor, atenţia la detalii, interactiune, experimentare, colaborare si exploatare. Fiecare provocare pe care o luăm este diferită si de aceea trebuie să examinăm fiecare proiect în detaliu.

De ce sa alegeti un tur virtual creat de 360Concept ?

  • Folosim tehnologia Full HD(High Definition), imaginile avand culori naturale exceptionale. Rezolutie finala: minim 6000×3000
  • Turul virtual are unghi de vizualizare pe orizonata 360, iar pe verticala 180, nelimitand astfel vederea utilizatorului.
  • Turul virtual este extrem de interactiv, putand fi folosit si ca site de prezentare al companiei ( poate contine formulare de contact sau rezervari, lista de preturi, filmulete, sunete, efecte speciale, galerie foto, informatii text)
  • Formatul tururilor virtuale este HTML5, nefiind necesara instalarea niciunui Plug-in pentru vizualizarea panoramelor, putand fi vizionat si de pe tableta sau telefon cu Android sau iOS
  • Turul virtual poate fi creat si vizualizat pe tot ecranul(Fullscreen), ceea ce ofera clientului o experienta interactiva unica, ca si cum ar fi acolo
  • Raportul calitate-pret este cel mai bun(vom stabilii impreuna cu dumneavoastra, cea mai buna oferta, in functie de nevoile si bugetul pe care il aveti alocat)

Descoperă

Culegerea de informații despre organizație, proiect, audiență și obiective.


Design

Dezvoltarea de concepte vizuale care reflecta cerințele si detaliile proiectului.


Clean Coding

Poți numi un cod frumos atunci când acesta face să pară că limbajul a fost scris pentru problema respectivă.


Customizează

Implementarea şi integrarea de componente. Selectarea și personalizarea modulelor din proiect.


Livrează

Reexaminarea și pregătirea produsului final. Îmbunatățește, testează, finalizează, lansează și livrează.


Creștere

Monitorizează cresterea proiectului din momentul începerii acestuia, evaluează-l și pregătește-l pentru următorul ciclu.


119

Tururi virtuale

75

Clienti

130

Proiecte finalizate

Vanzari: +40.741.266.419 & +40.758.569.512

IT: +40.758.569.512 & +40.743.643.872

contact[at]360concept.ro

Sibu, Cluj, Valcea Romania